SISTEM DE JOC 

ETAPA DE CALIFICARE
* GRUPE + PLAYOFF 

* PRIMUL LA 5 FRAME-URI (5 DIN 9 FRAME-URI)   

* PRIMII 4 JUCATORI DIN FIECARE CLUB MERG IN MAREA FINALA







Etapa I (grupe) – toti jucatorii - 1 partida (primul la 5 frame-uri)
 
Se formeaza 4 / 8 grupe cu 3 /4 / 5 jucatori prin tragere la sorti de catre organizatori. Pentru situatia in care nu pot fi realizate grupe egale se va aloca cate un jucator in plus in grupa in ordinea numerica a grupelor. Fiecare jucator va sustine cate 1 partida cu fiecare adversar din grupa sa. Se va juca in sistem 1 partida. Se vor califica in etapele urmatoare primii 2 jucatori din fiecare grupa in functie de victoriile directe. In cazul egalitatii intre mai multi jucatori se va lua in considerare frame - avantajul (numar tuturor frame-urilor castigate in cadrul grupei). Dupa aceasta departajare, in cazul unei egalitati perfecte intre 2 jucatori se va lua in considerare jocul direct intre pretendenti

Etapa II (playoff) – 8 /16 jucatori – 1 partida (primul la 5 frame-uri)

 Vor ramane in campionat 8 / 16 jucatori in urma etapei I. Acestia vor juca meciurile in sistem playoff 1 partida astfel: jucatorii clasati pe locul 1 la o grupa vor juca partida cu jucatorii clasati pe locul 2 la alta grupa. Se vor califica in etapele urmatoare 4 / 8 jucatori. Daca raman 4 jucatori calificarea in marea finala se incheie.

Etapa III (playoff) –  8 jucatori – 1 partida (primul la 5 frame-uri)

Vor ramane in campionat 8 jucatori in urma etapei II. Acestia vor juca meciurile in sistem playoff 1 partida. Se vor califica in marea finala 4 jucatori. 




MAREA FINALA

* GRUPE + PLAYOFF

* PRIMUL LA 5 FRAME-URI (5 DIN 9 FRAME-URI)


Etapa I (grupe) – 24 jucatori - 1 partida (primul la 5 frame-uri)

Se formeaza 8 grupe cu 3 jucatori prin tragere la sorti de catre organizatori. Fiecare jucator va sustine cate 1 partida cu fiecare adversar din grupa sa. Se vor califica in etapele urmatoare primii 2 jucatori din fiecare grupa in functie de victoriile directe. In cazul egalitatii, pentru departajarea mai multor jucatori se va lua in considerare frame - avantajul (numar tuturor frame-urilor castigate in cadrul grupei). In cazul unei egalitati perfecte intre 2 jucatori se va lua in considerare jocul direct intre pretendenti. Pierzatorii  vor ocupa locurile 17 -24 in cadrul evenimentului.

Etapa II (playoff) – 16 jucatori – 1 partida (primul la 5 frame-uri)

Vor ramane 16 jucatori in urma etapei I. Acestia vor juca meciurile in sistem playoff 1 partida astfel: jucatorii clasati pe locul 1 la o grupa vor juca partida cu jucatorii clasati pe locul 2 la alta grupa. Se vor califica in etapele urmatoare 8 jucatori. Pierzatorii  vor ocupa locurile 9 -16 in cadrul evenimentului.

Etapa III (playoff) – 8 jucatori – 1 partida (primul la 5 frame-uri)

Vor ramane 8 jucatori in urma etapei II. Acestia vor juca meciurile in sistem playoff 1 partida. Se vor califica in etapele urmatoare 4 jucatori. Pierzatorii  vor ocupa locurile 5 - 8 in cadrul evenimentului

Etapa VI (playoff) – 4 jucatori – 1 partida (primul la 5 frame-uri)

Vor ramane 4 jucatori in urma etapei III. Acestia vor juca meciurile in sistem playoff 1 partida. Se vor califica in finala mare castigatorii, iar in finala mica pierzatorii.

Finala Mica

Finala mica se va desfasura in sistem playoff 1 partida. Castigatorul va ocupa locul 3, iar pierzatorul va ocupa locul 4 in cadrul evenimentului.

MAREA FINALA

MAREA FINALA se va desfasura in sistem playoff 1 partida. Castigatorul va ocupa locul 1, iar pierzatorul va ocupa locul 2 in cadrul evenimentului.