Invitat special - show incendiar


SUPER demonstratie de TRICKSHOT - VINERI ORA 18.00 - in FUNLAND UNIREA!


CEL MAI BUN JUCATOR ROMAN DE TRICKSHOT (BILIARD ARTISTIC) va sustine un spectacol inedit la CEL MAI MARE CONCURS DE BILIARD DIN BUCURESTI. INTRAREA ESTE GRATUITA si in plus TOTI PARTICIPANTII vor primi GRATUIT revista BILIARD MAGAZIN! Un show care nu trebuie ratat de pasionatii de biliard!

Evenimentul va “deschide” etapa 4 de calificare pentru 
CUPA BUCURESTI LA BILIARD!




Esti pasionat de biliard? Atunci nu trebuie sa lipsesti de la demonstratia de trickshot (biliard artistic) sustinuta de Gabriel “Mr.Perfect” Visoiu care va avea loc vineri – 25.11 – ora 18.00 in FUNLAND ROMANIA - Magazinul UNIREA etaj 4, Bucuresti. Participarea este gratuita si toate persoanele prezente la eveniment vor primi gratuit revista Biliard Magazin!


Despre TRICKSHOT

Este partea amuzanta, distractiva a biliardului, cunoscuta si sub numele de biliard artistic. In concursuri, demonstratii sau spectacole se executa lovituri ce par sa sfideze legile fizicii, in care intra pana la 14 bile dintr-o singura lovitura, lovituri sarite (jump), lovituri ocolite (masse), sau lovituri cu recuzita (sticle, triunghiuri, baloane etc) Pe scurt, sunt lovituri care incanta audienta, limitate doar de imaginatia executantului si, din pacate, de legile fizicii.


Despre Gabriel Visoiu

Este CEL MAI BUN jucator roman de trickshot cu un palmares de 5 titluri de CAMPION MONDIAL!

Este Nr.1 in Europa si Nr. 8 in lume!

Porecla, sau mai bine zis "numele de scena" este "Mr. Perfect" si se datoreaza celor 2 discipline perfecte pe care le-a reusit!

Mai multe informatii pe www.TrickShot.ro

 



Despre locatie:

FUNLAND este cel mai mare family entertainment center din Romania cu o capacitate de 350 de persoane, o suprafaţã de 2500mp, situat in zona centrala a orasului, punand la dispozitia clientilor multiple activitati sportiv- recreative di distractive:  BOWLING, BILIARD, TENIS DE MASA, SNOOKER, JOCURI INTERACTIVE SI VIDEOGAMES, LOC DE JOACA PENTRU COPII, CAFENEA CU LOC AMENAJAT PENTRU FUMATORI, INCHIRIERI ZONE DEDICATE EXCLUSIV PENTRU  ORGANIZARI EVENIMENTE.

Mai multe informatii pe www.FunlandRomania.ro



Despre BILIARD MAGAZIN

Biliard Magazin este prima revista de informare in domeniul sporturilor cu tacuri din Romania.

Mai multe informatii pe www.Biliard-Magazin.ro